Praktyczna gastronomia we współczesnej Europie

Projekt współfinansowany jest przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. Program Operacyjny Kapitał Ludzki. Priorytet: IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach. Działanie: 9.2. Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego.

Materiały przeznaczone są wyłącznie do użytku publicznego.
Nie mogą być powielane, modyfikowane ani używane w celach komercyjnych.

Wymagania minimalne kursu:
system operacyjny Windows® 98/Me/XP/Vista,
Adobe Reader 6.0; przeglądarka stron www,
napęd DVDx4 min.

Pliki wolne od wirusów*.

*Pliki przeskanowane programem antywirusowym Avira AntiVir Personal (virus definition file V7.01.00.229, 2008.12.14) oraz PC Tools Spyware Doctor (wersja bazy danych 5.11331)

  • Autorami projektu "Praktyczna Gastronomia we współczesnej Europie"
    jest Zespół Szkół Gastronomicznych nr 2 w Krakowie.
  • Realizacja multimedialnego kursu języka angielskiego - Karol Król, HomeProject.
  • Opracowanie merytoryczne, przygotowanie materiałów językowych
    - Centrum Nauki "SITA" s.c. ul. Świętego Tomasza 30/8, Kraków.